Kedves érdeklődő, szépülni vágyó!

Elégedetlen? Szorong néha? Akaratlanul is túl sok figyelmet szentel az idő múlásának? Fontolgatja, hogy változtatna kicsit?

A megújult külső sohasem tapasztalt önbizalmat ad, mert aprónak tűnő, mégis fontos dolgokban segít.

Hogy kiegyensúlyozottabban beszélgessen az emberekkel, jelenjen meg egy társaságban vagy sétáljon az utcán.

Hogy reggelente optimistábban, derűsebben, élettelibben induljon a napja.

Hogy nyugodtabb, harmonikusabb legyen az élete, mert rádöbben a külső szépség belső boldogsággal tölt (f)el.

Szóval, Hölgyeim – s talán Uraim – csak bátran..

Üdvözlettel,

Rodrigo doktor

A plasztikai vagy kozmetikai sebészetet hagyományosan olyan exkluzív és költséges bevatkozásnak tekintették, amely csupán az egészséges emberek és a hírességek kiváltsága. Ez manapság már nem így van. A kozmetikai vagy plasztikai sebészet nem pusztán hiúság kérdése. A túlságosan nagy orr vagy kis mell, ráncos és megereszkedett bőr bárkinek jelenthet problémát. Bármi legyen is az indok, gondot okozhat. Nem annyira a tényleges megjelenés, sokkal inkább az ennek kapcsán kialakuló rossz közérzet miatt.  Sokan egyetértenének azzal a megállapítással, miszerint a belbecs sokkal fontosabb, mint a külcsín. Napjainkban tapasztaljuk azonban, hogy megjelenésünknek egyre nagyobb a jelentősége. Közvetlenül befolyásolja, hogyan érezzük magunkat saját bőrünkben és hogyan hatunk külsőnkkel másokra. A megjelenésünk miatt érzett aggodalmaink, feszélyezetté, elégedetlenné és boldogtalanná tehetnek bennünket. Egy aprócska változtatás azonban saját külsőnkön komoly belső változásokat idézhet elő... Ez az amiről valójában szól a kozmetikai és plasztikai sebészet. Az idő múlása és a környezeti hatások nyomot hagynak testünkön és bőrünkön, mindenkinek akad valami a külsején, ami legyen bármilyen apróság, mégis változtatásra sarkall. Ma már nagyon könnyen lehet eredményt elérni, ha többet szeretne tudni, kérem, tiszteljen meg minket a bizalmával.

Dr. Zavaleta Vidal Vincente Rodrigo

rodrigo

Plasztikai sebész, FŐORVOS

Tel.: +36 20 927 3039

Szakmai önéletrajz

  • 1983-ban szerzett orvosi diplomát a SOTE Általános Orvosi Karán.

Szakmai pályafutását a Péterfy Sándor utcai Kórház Sebészeti Osztályán kezdte.

  • 1988-ban általános sebészetből tett szakvizsgát.
  • 1991-ben került a Szövetség utcai Plasztikai Sebészeti osztályra, mint rezidens.
  • 1995-ben szakvizsgázott plasztikai sebészetből. A szakvizsga után az amerikai Southeastern Society Reconstructive Surgeons of America ösztöndíjasaként Atlantában egy továbbképzési kurzusban vett részt.

Visszatérése után a Szövetség utcai Plasztikai Sebészeten dolgozott, mint szakorvos, majd mint alorvos.

Ugyanebben az évben a Kontur Klinika tagja és társtulajdonosa lett, ahol azóta vezetőként tevékenykedik.

Bővebben ...

Dr.Karvász Tamás

rodrigo

Tel.:+36 30 910 6062

Szakmai önéletrajz

  • Pályakezdőként két évig a váci kórház baleseti sebészeti osztályán dolgozott, majd az Erzsébet Kórház Sebészeti Osztályán folytatta gyakorlatát. 1991-ben sebész szakvizsgát tett.
  • Plasztikai sebészeti felkészülését 1996-ban kezdte, ennek során a vezető plasztikai sebészeti osztályok mindegyikén dolgozott.

  • 1998-ban tett plasztikai sebészeti szakvizsga után meghívást kapott a Péterfy S. u.-i Kórház Plasztikai Sebészeti Osztályára, ahol 2000-ben adjunktusi, 2004-ben főorvosi kinevezést nyert.
  • Magánorvosi tevékenységét a Kontúr Klinika keretein belül kezdte 1998-ban, jelenleg is a klinika társtulajdonosa.

Bővebben ...