Kapcsolat

holub katiHOLUB KATALIN

Táncos családba születtem, ami megpecsételte a sorsomat egészen az ezredfordulóig. Táncoltam és táncoltattam. Férjhez mentem, majd megszülettek a lányaim.

Az ezredfordulón a korábbi életemhez és diplomámhoz képest új célokat tűztem magam elé. A média felé vettem az irányt. Minden oldalról, a képernyőn is kipróbálva a szakmát, és egy második, szakirányú diplomát begyűjtve, révbe értem. A legérdekesebb „harctereken” edződtem, mint sajtós. Először a Magyar Rádió kötelékében, a Petőfi adó PR-eseként, majd a Miniszterelnöki Hivatal Kormányzati Kommunikációs Központjában, végül, illetve majdnem végül, a szakma csúcsán, a közszolgálati Magyar Televízió szóvivői székében.

2007 tavaszán úgy alakult, hogy tökéletesen új sínpárra kellett tennem az akkor tinédzser korú -  ma már felnőtt - lányaim életét, s ez a lendület engem is magával sodort. A versenyszféra irányába. Saját céget alapítottam. Minden, amit tapasztaltam, átéltem, és szeretnék megélni, alkotni és létrehozni – benne van. Ez a PRestige management.

Holub Katalin
ügyvezető igazgató

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 20 922 64 31